This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

SMSVio pro WooCommerce

Description

Implementace sms brány SMSVio do WooCommerce

SMSVio pro WooCommerce vám umožní posílat SMS oznámení automaticky pro objednávky umístěné v WooCommerce.
Po vytvoření objednávky automaticky kupující održí SMS zprávu, stejně tak může být formou SMS informován administrátor eshopu. Všechny SMS zprávy přizpůsobit a upravit z administrace.
Jedná se o rozšíření WooCommerce, které obsahuje oblíbenou SMS bránu SMSVio, kdy využíváte vašeho stávajícího mobilního tarifu.

Funkce

Při vytvoření a jakékoliv aktualizaci stavu objednávky odešle zákazníkovi SMS oznámení
Plně přizpůsobitelný text SMS pro každou stavovou zprávu.
Podrobnosti o odeslání objednávky (číslo objednávky, stav objednávky, název objednávkového obchodu a množství objednávek a mnoho dalších podporovaných zkratek) v SMS textu.

Popis brány SMSVio

Brána SMSVio Vám umožní zasílat posílat hromadné SMS všem zákazníkům vašeho eshopu, i pomocí xls souboru s nastavením data a času odeslání
Pronajímáte si SMS bránu jako takovou, neplatíte tedy poplatky navíc za odesílání SMS, vyjma ceny vyplývající z vašeho stávajícího mobilního tarifu.
Odhlášení z odběru zpráv pmocí odpovědní SMS ve tvaru Odhlasit

Support

Zákaznická linka: +420 530 333 540

Screenshots

  • Základní configurace
  • Nastavení SMS zpráv, část 1
  • Nastavení SMS zpráv, část 2

Installation

Instalujte a aktivujte plugin SMSVio pro WooCommerce. Přejděte v levém menu na nabídku WooCommerce – SMSVio pro WooCommerce
Pro správnou instalaci budete potřebovat API klíč, který najdete v administraci vašeho uživatelského účtu SMSVio pod záložkou API, jako číslo zařízení zpravidla zadejte 0.

FAQ-e

Jak mám plugin aktivovat ?

K použití pluginu budete potřebovat účet SMSVio. Můžete se zaregistrovat zde.
Následně emailem obdržíte vaše přihlašovací údaje. Poté se stačí přihlásit do webové aplikace smsvio a přejít na stránku API. Zde najdete klíč API. Tento API klíč vložíte do nastavení pluginu SMSVio, tím začne být plugin plně funkční.

Reviews

There are no reviews for this plugin.

Contributors & Developers

“SMSVio pro WooCommerce” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Contributors

Changelog

1.0

  • Initial Release